П'ятниця, 19.04.2024, 00:57
Головна
Реєстрація
Вхід
Apoha.Art.City
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
НАЙКРАЩІ

Активісти тут... Шукай своє ім'я!

Наше опитування
З якого ви міста?
Всього відповідей: 331
Погода
Статистика
Яндекс.Метрика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
===
Головна » 2011 » Травень » 16 » Як познайомитися з дівчиною? Фрази при знайомстві з дівчиною.
17:45
Як познайомитися з дівчиною? Фрази при знайомстві з дівчиною.
Тільки уяви собі: ти знаходишся в супермаркеті, наприклад, розглядаєш полицю з винами, вибираючи собі відповідне вино ... і ти помічаєш, як через твій прохід йде чарівна дівчина. І ти засліплений виглядом цієї дівчини, який надихає на написання любовних пісень, героїчних подвигів і ти розумієш, що з-за такої жінки, у свій час, навіть царі розв'язували війни, щоб переможець мав право володіти нею. 


І вона не звертає жодної уваги на тебе. Тільки бере вино з полиці, поруч з тобою і йде далі, робити покупки. Ти стоїш там, приголомшений, скануючи свою свідомість, у пошуках прийменника заговорити з нею. Перебираєш всі варіанти і розумієш, що вони все не спрацюють, і тільки виставиш себе повним ідіотом в її очах. Хіба, що якщо це буде ідеальний привід, досконала фраза початку знайомства. Але ти не в силах думати, тому що тільки від думки зануритися в цей вир подій, тебе долає страх. Ти хочеш щось зробити, але ти паралізований. 

І потім вона йде. Все що ти отримав, це тонкий шлейф її аромату духів, який залишився після неї, та й той вже почав пропадати. 

Знайоме звучить? Кожен опинявся в подібній ситуації. 

Факт, то що сталося не має збентежити тебе. Але якщо ти продовжуєш дозволяє цьому відбуватися, день за днем, тоді тобі необхідно взяти ситуацію у свої руки, вчинити по іншому в подібній ситуації. Оскільки ця проблема не вирішиться сама собою. 

Такі дівчата ведуть дуже активне соціальне життя. І знаєте що? Вони зустрічали всіх людей, включаючи їх різних друзів, як незнайомців. Якщо ваш приятель або знайомий, зустрічається з подібною дівчиною, можете порадіти за нього і продовжувати пускати слину, при вигляді того як вона піклується про нього. Він щасливчик:) 

Правда є одне але, їх швидше за все познайомили: може його сестра, може друзі, може спільна знайома. Нерозумно розраховувати на це - такі красуні не падають до ваших ніг при вигляді Вас. Якщо ви не будите активні і самі починати з ними знайомитися - то у Вас нульовий шанс, щоб коли-небудь бути з такою жінкою. 

Зараз я, швидше за все, відкрию страшну таємницю для Вас. До більшості жінок, чоловіки підходять знайомитися увесь час, але багато хто з БІЛЬШОСТІ красунь ігноруються. Все вірно, чоловіки настільки налякані цим, що починають себе порівнювати з ними і перш ніж що-небудь зробити, вже виносять собі вердикт: «Я її не гідний», «Вона дуже хороша для мене», «Я її не зацікавлю», « Такі дівчата звикли до розкоші, яку я не потягну »і т.д. Багато красуні, самі самотні дівчата на планеті, тому що їм важко знайти гідного хлопця, який буде хотіти не тільки сексу з нею, але й по достоїнству оцінить її особистість. 

І ви теж хочете відмовити їм, ще раз довівши, що нормальних хлопців немає? Оскільки, ти всього лише на всього боїшся, негативного варіанту розвитку знайомства? Ти думаєш це в тисячі разів гірша, ніж яка-небудь реальна бійка між людьми? Невже? 

По правді, більшість дівчат не буде вважати тебе повним дурнем, якщо ти підійдеш познайомитися з ними. Вони можуть бути недоступні для розмов в даний момент, можливо, вони кудись поспішають, можливо, у них є чоловік чи хлопець і вона закохана в нього, і вони щасливі, або в неї тільки що померла її улюблена собака, і їй тепер не до знайомств. Але в будь-якому випадку - жінка не буде ображена, якщо ти підійдеш і познайомишся з нею. 

Для тих, хто вловив основну думку статті, і вирішив вийти в місто і почати знайомитися - ви можете припинити хвилюватися про всі ті речі, що можуть з вами статися при знайомстві. Вони не відбудуться. А найстрашніше, що може з вами трапитися - вона не зацікавиться вашим розмовою і холодно зустріне вашу спробу познайомитися. І це, приблизно в десять разів менше, мабуть, ніж ви отримаєте позитивну відповідь. 

Навіть, якщо в даний момент, вона не може з вами розмовляти, з якоїсь причини, все одно їй буде приємно. Оскільки Ви їй зробили комплімент - звернувши на неї свою увагу. 

З іншого боку, якщо, ви говорите щось ЦІКАВЕ, ЧАРІВНЕ або КУМЕДНЕ, тоді ви маєте дуже великий шанс, познайомитися з неї. 

На перших порах, при знайомстві, не накидати на дівчину з розпитуваннями 

Можете спробувати знайомитися з дівчатами в забавній манері: 

    * (Ти) Привіт 
    * (Вона) Привіт 
    * (Ти) практикуюся Я спілкуватися з привабливими (чарівними) дівчатами:) 
    * (Вона) ... :) 
    * (Ти) Мене звати ... 
    * (Вона) Мене .... 
    * (Ти) (Ім'я дівчини) А ти тут що робиш? :) 
    * (Вона) ...... 

Зазвичай це інтригує їх. Здається неймовірним, чи не так? Весь цей час ви шукали ідеальні приводи і досконалі фрази, але, правда в тому, що ви можете говорити що завгодно, щоб розпочати знайомство. Більш важливо ТЕ, як ви спілкуєтеся, і поводиться.

Переглядів: 12443 | Додав: Артем | Рейтинг: 2.1/13
Всього коментарів: 2
2 Pigmalion  
1
І я так хочу)))))))))))))))

1 Мирный житель  
1
Попробуем ;)

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук

Цікаво знати
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

//artcity.ucoz.ua
Друзі сайту

Допоможи сайту

РЕКЛАМА

| Art-m© 2024 | |