П'ятниця, 19.04.2024, 21:09
Головна
Реєстрація
Вхід
Apoha.Art.City
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
НАЙКРАЩІ

Активісти тут... Шукай своє ім'я!

Наше опитування
З якого ви міста?
Всього відповідей: 331
Погода
Статистика
Яндекс.Метрика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
===
Головна » 2010 » Листопад » 19 » На Дніпропетровщині ДАЇшники жорстоко побили перехожого (TCН)
01:48
На Дніпропетровщині ДАЇшники жорстоко побили перехожого (TCН)

  У Дніпропетровській області ДАЇшники жорстоко побили перехожого, який прогулювався парком. Зі слів постраждалого, побитя пояснили "тяжким днем".


На Дніпропетровщині ДАЇшники жорстоко побили перехожого

На Дніпропетровщині ДАЇшники жорстоко побили звичайного перехожого, який прогулювався парком. Наразі постраждалий з численними синцями та струсом мозку. В свою чергу ДАЇшники відхрещуються від факту побиття.

В Апостольському районі на Дніпропетровщині 37-річний керівник дитячого туристичного клубу проводжав двох своїх вихованців з вечірки по домівках. Йти довелося через парк. Для автомобілів він закритий, тож як там опинилася машина ДАЇ, невідомо.

"Я так став, щоб пропустити машину, а вона проїхала і зупинилася. З автівки вийшли люди у формі. Зажадпли документи. Я попросив чоловіків назватися самих. Те, що було далі, добре бачили супутники. Вони стояли позаду і у темряві правоохоронці їх не помітили", - розповів постраждалий Олексій Гапонов.

За словами одного зі свідків, ДАЇшники взяли його за руки та затовкали в машину, потім десь повезли. Ми його побачили хвилин через 40, він був вже дуже побитий, весь у синцях і ледь рухався.

В свою чергу, як наголосив постраждалий Олексій, міліціянти сказали, що відвезуть його у відділок, як хулігана. Проте машина попрямувала до виїзду з міста. Тоді як розповів Олексій, злякався не на жарт. Спробував вистрибнути з авто, але цим лише погіршив ситуацію.

"Отримав удар і відключився. Отямився-стоїмо, Вийшов один з них і бив мене ціпком, цілився по голові, я захищався, тому права сторона сильно постраждала. ДАЇшники пояснили це тим, що в них видався тяжкий день", - розповів постраждалий.

За його словами, виштовхавши його з машини, покинули за містом. Повернутись назад допоміг знайомий. А в понеділок він поніс заяву в прокуратуру, яка стала приводом для другої зустрічі з автоінспекторами.

"Вони під'їхали на машині, попросили сісти в неї і запропонували гроші, щоб він забрав заяву - 5 тисяч гривень", - розповів один зі свідків.

В свою чергу, керівник ДАІ все заперечує, окрім зустрічі чергового наряду із п'яним, як чіп, громадянином.

"Він почав виражатися нецензурно побачивши патрульний автомобіль, вони хотіли його відвести до РВ , щоб за допомогою дільничних скласти адмінпротокол, але він вистрибнув з машини та втік", - наголосив в.о. керівника ДАЇ Апостолівського району Юрій Коваленко

Де і як чоловік дістав синці та чому намагається обвинуватити інспекторів, у Апостолівському ДАЇ гадки не мають. Утім, про всяк випадок відсторонили співробітників від роботи і розпочали службове розслідування. Свою перевірку веде й прокуратура.

"Якщо інформація заявника підтвердиться, то буде порушено кримінальну справу за перевищення служебник повноважень, а це від 3х то 5ти років позбавлення волі", - підкреслила прокурор Апостолівського району Наталя Свищ.

Нагадаємо, 29 жовтня у Сімферополі сталося ще одне побиття мопедиста співробітниками ДАІ. Даїшники збили мопед під управлінням 18-річного парубка, після чого побили хлопця.

Мешканці Сімферополя стали свідками гонитви даїшників на службовій машині за мопедом. Користуючись явною перевагою в швидкості, даїшники наздогнали і збили мопед, після чого зігнали злість на парубкові, побивши його руками і ногами.


Повідомляє: tsn.ua

Дивитись сюжет >>>


=   =   =

  Мушу визнати, що зарікався не викладати подібних новин на сайті, та діло стосується нашого ресурсу напряму...  То ж, чекаю на обговорення та коментарі.

Переглядів: 905 | Додав: Артем | Теги: На Дніпропетровщині ДАЇшники жорсто | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 6
5 Lil  
1
якый трибунал. 1-го перевылы в другый район работать и всьо. це ж наша милиция вы шо.

6 Артем  
0
Може бути... sad

4 Артем  
0
Та що тут казати?? Я шокований "БандіТськІй ПІтербурХ", варто судити такий!

3 *Нік не пройшов модерацію*  
1
Пи*ть этих уродов нужно, и пи*ть ЖЕСТОКО!!!!!!!
В 90-е че-то эти дорожние крысы себя тихо вели..., знали, что гарячо прийдется им. Снова б*я расслабились!!!

2 Dashka  
1
бедный Лёшка...не в том месте, не в то время...

1 marvelsrp  
1
Ну и милиционеры... под требунал таких нужно!
Сталина на них нету! angry dry

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук

Цікаво знати
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

//artcity.ucoz.ua
Друзі сайту

Допоможи сайту

РЕКЛАМА

| Art-m© 2024 | |