Четвер, 28.03.2024, 20:14
Головна
Реєстрація
Вхід
Apoha.Art.City
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
НАЙКРАЩІ

Активісти тут... Шукай своє ім'я!

Наше опитування
Чи допомоіг Вам сайт
Всього відповідей: 53
Погода
Статистика
Яндекс.Метрика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
===
Головна » 2010 » Серпень » 19 » Зеленодольська молодь за здорове дозвілля
15:46
Зеленодольська молодь за здорове дозвілля
  У найменшому місті України Зеленодольську, що в Дніпропетровській області, втретє відбувся спортивний музичний благодійний фестиваль Green city Sport Fest, який традиційно проводиться з ініціативи та власними зусиллями самої молоді. Міська молодь вкотре довела, що навіть у маленькому містечку завжди існує можливість цікаво відпочивати із користю для власного здоров’я та всієї громади. Офіційний дозвіл на проведення фестивалю цього року було надано координатору проекту Апостолівській районній громадській організації «Правозахисне козацьке товариство «Базавлуцька Січ».

 Зрозуміло, що розваг у п’ятнадцятитисячному місті Зеленодольську значно менше ніж в обласному центрі. Зате, саме в цьому місті ініціативна молодь намагається не «вбивати» час за чаркою та «дурю», а вигадує для себе та друзів неординарні способи проведення дозвілля. «Наше завдання полягає у тому, щоб надати творчій молоді нашого регіону усілякі можливості для розвитку і вдосконалення, ще більшу віру у себе і натхнення!» - Олександр Бабічев,організатор та керівник фестивалю.

 Фестиваль Green city Sport Fest спромігся результативно поєднати у собі спорт (змагання із пляжного волейболу, футболу та баскетболу), музику (виступи рок-гуртів та вокально-інструментальних ансамблів, битву діджеїв), а також сучасне мистецтво (конкурс графіті). Така різноманітність зазначених заходів надала можливість кожному з охочих заповнити своє дозвілля та розкрити особистий талант.

 Окремо, треба зазначити про проведені молоддю соціальні заходи, в рамках самого фестивалю: по-перше, це те що молоді майстри графіті, замість нецензурних слів та передвиборних гасел нанесли на міські паркани особисто вигадані фантастичні картини. По-друге, а це головне, молодь провела дводенне анкетування мешканців міста та гостей фестивалю на предмет критичного ставлення до існуючих проблем у місті, зібрали поради і накази від опитуваних, як слід діяти владі та громаді у подальшому. Таким чином організаційний комітет фестивалю поклав початок розробці Стратегічного плану розвитку міста Зеленедольська та надав йому пілотну назву: «МІСТО НАШОЇ МРІЇ – МІСТО НАШОГО МАЙБУТНЬОГО!». Ініціатива у цьому питанні належить товариству «Базавлуцька Січ». Надалі до робочої групи по розробці Стратегічного плану міста будуть залучені представники усіх верст населення, громадські організації, партійні осередки, фахові спеціалісти Зеленодольського міського виконкому та кожен небайдужий.

 За два дні фестиваль зібрав близько тисячі відвідувачів. Організатори фестивалю впевнені, що завдячуючи проведеним заходам їм вдалося не тільки надати приклад здорового дозвілля, а й заохотили молодь до подальшої активної участі у громадському житті міста. У ці дні зробити своє місто кращим міг кожен бажаючий: до і після фестивалю керівництвом фестивалю було організоване масштабне прибирання паркової зони міста та берегової смуги водосховища.

 Організаційний комітет на чолі з керівником фестивалю Олександром Бабічевим і координатор проекту - Апостолівська районна громадська організація «Правозахисне козацьке товариство «Базавлуцька Січ» висловлює щиру подяку особисто Голові Апостолівської районної Ради Валерію Анатолійовичу Качану Голові Зеленодольської міської Ради Олені Михайлівні Ярошенко за своєчасно надану, дієву та всебічну підтримку в проведені зазначеного заходу. Щира подяка керівництву та працівникам міських комунальних закладів, міської лікарні, пожежної безпеки, співробітникам міського і районних відділів міліції за бездоганне виконання службових обов’язків.
Окрема, величезна подяка всім небайдужим людям міста і регіону за своєчасно надану посильну фінансову та матеріальну допомогу в проведенні фестивалю.

Автор статті: М. Павлюченко


Переглядів: 1412 | Додав: Артем | Теги: Green city, зеленодольськ, Акції, молодь, Апостолово, рок-гуртів, Базавлуцька Січ, Sport Fest, Апостолове, fest | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 2
2 Артем  
0
Був там?

1 marvelsrp  
1
Уху!

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук

Цікаво знати
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

//artcity.ucoz.ua
Друзі сайту

Допоможи сайту

РЕКЛАМА

| Art-m© 2024 | |