Проект
|
|
Артем | Дата: Понеділок, 20.07.2009, 14:53 | Повідомлення # 1 |
Адміністратор
Група: Адміністратори
Статус: Offline
| Зараз адміністрація Apohs.art.CITY працює над створенням короткометражного фільму про життя міста. Приймаються всі пропозиції та свіжі ідеї (навіть найфантастичніші).
|
|
| |
Lil | Дата: Середа, 06.01.2010, 12:08 | Повідомлення # 71 |
Антигерой
Група: Перевірені
| ненада. опять втроем/четвером іграть? як вконтакте
Поміж друзів-сам, і без друзів-сам. І життя моє тихий балаган. Все було не те, все було не так, Без ганебних втеч, без гучних атак Бачу давній сон, мрію давню ту Маниш, кличеш, звеш-і уже я йду
Повідомлення відредагував Lil - Середа, 06.01.2010, 12:08 |
|
| |
Артем | Дата: Середа, 06.01.2010, 16:23 | Повідомлення # 72 |
Адміністратор
| Грати не потрібно... це просто інфою буде... Так що?
|
|
| |
Lil | Дата: Середа, 06.01.2010, 17:54 | Повідомлення # 73 |
Антигерой
| я про це казав - Quote (Артем) Може рубрику "Альтернатива" куди додавати будимо різні розваги на зразок студентської гри "мафія" чи щось на зразок того?
Поміж друзів-сам, і без друзів-сам. І життя моє тихий балаган. Все було не те, все було не так, Без ганебних втеч, без гучних атак Бачу давній сон, мрію давню ту Маниш, кличеш, звеш-і уже я йду
|
|
| |
Мавка | Дата: Четвер, 07.01.2010, 11:34 | Повідомлення # 74 |
Фанатик
Група: Творчі особистості
| Угу...а далі знову в асоціації грати? ...щось мені Контактом запахло.... :-/
|
|
| |
Артем | Дата: Четвер, 07.01.2010, 14:39 | Повідомлення # 75 |
Адміністратор
| Мене хтось чує взагалі? Я кажу не про те що б грати... а про те щоб розміщати інформацію....
|
|
| |
Lil | Дата: Четвер, 07.01.2010, 20:38 | Повідомлення # 76 |
Антигерой
| Какім іменно образом?
|
|
| |
Артем | Дата: Четвер, 07.01.2010, 22:34 | Повідомлення # 77 |
Адміністратор
| Блін, так само як творчі, наприклад, назвати розділ альтернатива та скидати правила ігор чи розваг для молоді... Типу якщо нічим зайнятись є такі-то такі варіанти.
|
|
| |
Lil | Дата: П'ятниця, 08.01.2010, 10:28 | Повідомлення # 78 |
Антигерой
| оу, а в первом варіанті як ти цю ідею озвучив звучало по другому... думаю, в цьой ідеї есть право на життя Додано (08.01.2010, 10:28) --------------------------------------------- п.с. і кстаті убери сніг с главной - він пнапрягає. і к тому при откритії страніци комп лагать начінает
|
|
| |
Мавка | Дата: П'ятниця, 08.01.2010, 21:57 | Повідомлення # 79 |
Фанатик
Група: Творчі особистості
| Почнеться все з правил гри, а закінчиться тостами.... )))
|
|
| |
Артем | Дата: Неділя, 10.01.2010, 23:58 | Повідомлення # 80 |
Адміністратор
| Мавка, незрозумів... Зняти питання??? Ще одне... тонкий натяк: хочу щоб ви ознайомились та сказали свою думку. Тепер не підмажетесь!!! Ліл, тобі сюди. Мавка, сюди... Сподіваюсь це прискорить процес написання біографії....
|
|
| |