Будинок науки і техніки
|
|
Артем | Дата: Субота, 28.11.2009, 01:16 | Повідомлення # 11 |
Адміністратор
Група: Адміністратори
Статус: Offline
| А яку iнфу вона взагалi бачила? Зараз: фото -396 Форум - Створено 24 тем, в які додано 382 відповідей. Зареєстровано 59 учасників На сайті щодня приблизно 20 компів. Файли - 6 (нажаль, працюю над цим) Iнформацiя про колективи та творчостi - 6 (вже маю новi) Я взагалi то розраховую на пiдтримку апостоловчан + зеленодольцiв... Як я сам можу створити цiкавi теми? Б***ть (вибачте), я вiд зеленодольцiв бiльше допомоги отримав, хоча для Апостолове стараюсь. Нашим взагалi все до **** аби по барах та дискотеках..... Ображений (№22). I взагалi... Як ви думаєте скільки людей треба, щоб постійно оновлювати новини? (Правильна відповідь: я один, при тому що взагалі в Апостолове раз в місяць) Скільки людей у нас вартих уваги? (правильнв відповідь: Більше 100) Скільки визвались допомогти? (Правильна відповідь: 10) Скільки з них допомогло? (Правильна відповідь: 2) Скільки в мене друзів? (Правильна відповідь: багато) Скільки (навіть без інформаційної підтримки) регулярно на сайт заходять? (Правильна відповідь: десь 3) Так що, перш ніж критикувати спробуйте створити щось нове! Або хоча б подібне! Повернусь на сайт через місяць бувайте!!!
|
|
| |
Lubch | Дата: Субота, 28.11.2009, 15:08 | Повідомлення # 12 |
Мастер
| Артем правий. Я розумію, сайт не в найкращому стані, але перед тим як критикувати треба запитати КОЖНОГО: 1. Чи Ви* зробили краще, або взагалі хоча б щось? 2. Якi Ви* бачите альтернативи? 3. Які Ви* пропонуєте шляхи вирішення? А я відповім за Вас*: 1. Ну, я бы сделал, ну как-то времени нету. 2. Нет альтернатив, нужно развивать ЭТОТ сайт. 3. Давайте все вместе искать инфу для сайта, завликать новых людей и т.д. *** А тепер роз'ясню. Тут "Ви*" - це будь-який рядовий апостолівець, який вважає себе не байдужим до свого рідного міста. А такі відповіді (приблизно такі) Артем чує від кожного, у кого просить допомоги чи співпраці. А як наслідок - вся діяльність (співпраця) завершується на цих відповідях, і жодної підтримки (за виключенням кількох) - тільки критика. А тепер висновок: Артем зробив більше ніж апостолівці на це заслуговують (принаймні ті, хто знає про цей сайт і вважає його безнадійним). Все залежить від вас....
|
|
| |
Lil | Дата: Субота, 28.11.2009, 16:51 | Повідомлення # 13 |
Антигерой
Група: Перевірені
| Quote (Артем) А яку iнфу вона взагалi бачила? ну скажем так для себе вона ничо интересного не нашла . для справкы - ей 39 (чи шось около цього). а вообще тут шо побачить есть, як на мене. Quote (Артем) На сайті щодня приблизно 20 компів. я захожу с 2-3 компов в день ( в выходные с 1-го) Quote (Артем) Файли - 6 (нажаль, працюю над цим) фото(читать описание) п.с. жалко шо ты уходышь. обищай вернуца Додано (28.11.2009, 16:51) --------------------------------------------- Lubch, тут одне просте объяснение - мы прывыклы на всьом готовом жить (и я в том числе). вот поетому легче сказать так, чем предлагать помощь, шось делать и т.д., бо жалко тратить время "для когось" (в даном случае апостоловчан), если можна потратыть на себе любимого/любимую).
Поміж друзів-сам, і без друзів-сам. І життя моє тихий балаган. Все було не те, все було не так, Без ганебних втеч, без гучних атак Бачу давній сон, мрію давню ту Маниш, кличеш, звеш-і уже я йду
Повідомлення відредагував Lil - Субота, 28.11.2009, 16:48 |
|
| |
Delete | Дата: Неділя, 29.11.2009, 11:57 | Повідомлення # 14 |
Модератор
| Вот это вы даете.... Нужно чего нибудь придумать чтоли?
Mr. Delete
|
|
| |
Артем | Дата: Субота, 12.12.2009, 01:44 | Повідомлення # 15 |
Адміністратор
| Що тут думати?... Всі завмерли і все...
|
|
| |
Мавка | Дата: П'ятниця, 18.12.2009, 01:22 | Повідомлення # 16 |
Фанатик
Група: Творчі особистості
| Ще не всі...спробую виправитись
|
|
| |
Артем | Дата: П'ятниця, 18.12.2009, 17:02 | Повідомлення # 17 |
Адміністратор
| Мавка, обожнюю коли ти так кажеш!
|
|
| |
Delete | Дата: Понеділок, 21.12.2009, 14:37 | Повідомлення # 18 |
Модератор
| Все хорошо что хорошо заканчивается) Артем, Отношение улучшилось)
Mr. Delete
|
|
| |
Lil | Дата: Понеділок, 21.12.2009, 19:22 | Повідомлення # 19 |
Антигерой
| кстаті а хто така маква? чи опять вони 2 в 1. а толку с них як с мене одного<_<
Поміж друзів-сам, і без друзів-сам. І життя моє тихий балаган. Все було не те, все було не так, Без ганебних втеч, без гучних атак Бачу давній сон, мрію давню ту Маниш, кличеш, звеш-і уже я йду
Повідомлення відредагував Lil - Понеділок, 21.12.2009, 19:22 |
|
| |
Артем | Дата: Вівторок, 22.12.2009, 08:57 | Повідомлення # 20 |
Адміністратор
| Не смішно...
|
|
| |