Антистихоплётство
|
|
Артем | Дата: Понеділок, 18.01.2010, 13:09 | Повідомлення # 1 |
Адміністратор
Група: Адміністратори
Статус: Offline
| Создаем стихи "наоборот". Правила такие: Пользователь говорит строку стишка, а следуюший пишет предыдущую строку так, чтоб придать данному произведению какой-то смысл, например: Юзер 1: добрый доктор Айболит Юзер2: подозрительный на вид добрый доктор Айболит ПС: 1) Строку начинать с малой буквы 2) В окончании строки не нужно ставить всяческих знаков препинания. 3) Соблюдать рифму. Начну, вернее, закончу: Цій історії кінець
|
|
| |
Delete | Дата: Понеділок, 18.01.2010, 17:30 | Повідомлення # 2 |
Модератор
Група: Перевірені
| А хто слухав молодець Цій історії кінець
Mr. Delete
|
|
| |
Lil | Дата: Понеділок, 18.01.2010, 20:16 | Повідомлення # 3 |
Антигерой
| І в петлі сдушило шию А хто слухав молодець Цій історії кінець
Поміж друзів-сам, і без друзів-сам. І життя моє тихий балаган. Все було не те, все було не так, Без ганебних втеч, без гучних атак Бачу давній сон, мрію давню ту Маниш, кличеш, звеш-і уже я йду
|
|
| |
Артем | Дата: Понеділок, 18.01.2010, 21:49 | Повідомлення # 4 |
Адміністратор
| Думки в голос говорили І в петлі сдушило шию А хто слухав молодець Цій історії кінець
|
|
| |
Мавка | Дата: Вівторок, 19.01.2010, 00:15 | Повідомлення # 5 |
Фанатик
Група: Творчі особистості
| матюкались, пиво пили Думки в голос говорили І в петлі сдушило шию А хто слухав молодець Цій історії кінець
|
|
| |
Lil | Дата: Вівторок, 19.01.2010, 01:06 | Повідомлення # 6 |
Антигерой
| У вогнянній гієні вони матюкались, пиво пили Думки в голос говорили І в петлі сдушило шию А хто слухав молодець Цій історії кінець
Поміж друзів-сам, і без друзів-сам. І життя моє тихий балаган. Все було не те, все було не так, Без ганебних втеч, без гучних атак Бачу давній сон, мрію давню ту Маниш, кличеш, звеш-і уже я йду
Повідомлення відредагував Lil - Вівторок, 19.01.2010, 01:12 |
|
| |
Артем | Дата: Вівторок, 19.01.2010, 09:56 | Повідомлення # 7 |
Адміністратор
| Відреклися від страни У вогнянній гієні вони матюкались, пиво пили Думки в голос говорили І в петлі сдушило шию А хто слухав молодець Цій історії кінець
|
|
| |
Delete | Дата: Вівторок, 19.01.2010, 11:11 | Повідомлення # 8 |
Модератор
| Кинули закони враз Відреклися від страни У вогнянній гієні вони матюкались, пиво пили Думки в голос говорили І в петлі сдушило шию А хто слухав молодець Цій історії кінець
Mr. Delete
Повідомлення відредагував Delete - Вівторок, 19.01.2010, 11:11 |
|
| |
Lil | Дата: Вівторок, 19.01.2010, 20:47 | Повідомлення # 9 |
Антигерой
| Пропили старенький Ваз Кинули закони враз Відреклися від страни У вогнянній гієні вони матюкались, пиво пили Думки в голос говорили І в петлі сдушило шию А хто слухав молодець Цій історії кінець
|
|
| |
Артем | Дата: Середа, 20.01.2010, 10:24 | Повідомлення # 10 |
Адміністратор
| Через це і засмутились Пропили старенький Ваз Кинули закони враз Відреклися від страни У вогнянній гієні вони матюкались, пиво пили Думки в голос говорили І в петлі сдушило шию А хто слухав молодець Цій історії кінець
|
|
| |