Майстрам олівця
|
|
Артем | Дата: Вівторок, 24.11.2009, 16:46 | Повідомлення # 21 |
Адміністратор
Група: Адміністратори
Статус: Offline
| Здаєшся ти швидко. Цей світ складний, Вважаєш Біл Гейтс сколотив імперію за два дні?... Чи думаєш, що команда ідеільно працювала (без скндалів та непорозумінь).
|
|
| |
Lil | Дата: Вівторок, 24.11.2009, 21:32 | Повідомлення # 22 |
Антигерой
Група: Перевірені
| а причем тут одне до другого, я про рассказ. а не про мои отношения с твоим со-админом
Поміж друзів-сам, і без друзів-сам. І життя моє тихий балаган. Все було не те, все було не так, Без ганебних втеч, без гучних атак Бачу давній сон, мрію давню ту Маниш, кличеш, звеш-і уже я йду
Повідомлення відредагував Lil - Вівторок, 24.11.2009, 21:33 |
|
| |
Артем | Дата: Середа, 25.11.2009, 00:10 | Повідомлення # 23 |
Адміністратор
| Мiй витвiр!!! Тут дивитись.
|
|
| |
Lil | Дата: Четвер, 17.12.2009, 23:59 | Повідомлення # 24 |
Антигерой
| коли уже новий поет виложе свои творенийа
Поміж друзів-сам, і без друзів-сам. І життя моє тихий балаган. Все було не те, все було не так, Без ганебних втеч, без гучних атак Бачу давній сон, мрію давню ту Маниш, кличеш, звеш-і уже я йду
|
|
| |
Мавка | Дата: П'ятниця, 18.12.2009, 01:14 | Повідомлення # 25 |
Фанатик
Група: Творчі особистості
| "Отражение" я також вже читала...Ліл пише круто! А я так не можу, тому позоритись не буду... Ліл, про со-адміна то ти на мене натякаєш?
|
|
| |
Артем | Дата: П'ятниця, 18.12.2009, 16:59 | Повідомлення # 26 |
Адміністратор
| Ні то він на Lubch натяка... Quote (Lil) коли уже новий поет виложе свои творенийа Це ти про кого?
|
|
| |
Lil | Дата: Субота, 19.12.2009, 14:41 | Повідомлення # 27 |
Антигерой
| Quote (Мавка) Ліл, про со-адміна то ти на мене натякаєш? нэ, ти не адм1н Quote (Артем) Це ти про кого? це я про отого шо ти расказував мен1, т1п якогось поета подключив на форум с страным ником кстат1 dl00... шото там 1що... вспомнив?
|
|
| |
Артем | Дата: Неділя, 20.12.2009, 22:52 | Повідомлення # 28 |
Адміністратор
| Він щось морозиться... не знаю...
|
|
| |
Lil | Дата: Понеділок, 21.12.2009, 14:01 | Повідомлення # 29 |
Антигерой
| Из краткого... * * * В бессилии проросшей плоти, Завязавшись гордиевым узлом Корень вселенского сознания, В объятьях нескромной тёти Переписывает Первый том: "Моя Жизнь. ПЕРЕИЗДАНИЕ." 21.12.09
|
|
| |
Delete | Дата: Понеділок, 21.12.2009, 14:36 | Повідомлення # 30 |
Модератор
| Lil, давай уже тя в "личности" запишем!
Mr. Delete
|
|
| |