Майстрам олівця
|
|
Артем | Дата: Понеділок, 12.10.2009, 18:28 | Повідомлення # 1 |
Адміністратор
Група: Адміністратори
Статус: Offline
| Вірші та прозу, романи та сценарії, нариси та гуморезки.
|
|
| |
L1l4654 | Дата: Четвер, 12.11.2009, 09:33 | Повідомлення # 2 |
Антигерой
Група: Перевірені
| в яком формат1 вилаживацЬ? п.с. всмисле ссилкой 1л1 сюда текст?
Поміж друзів-сам, і без друзів-сам. І життя моє тихий балаган. Все було не те, все було не так, Без ганебних втеч, без гучних атак Бачу давній сон, мрію давню ту Маниш, кличеш, звеш-і уже я йду
Повідомлення відредагував L1l4654 - Четвер, 12.11.2009, 09:34 |
|
| |
Delete | Дата: Четвер, 12.11.2009, 10:57 | Повідомлення # 3 |
Модератор
| Текстом! Какие ссылки
Mr. Delete
|
|
| |
Lil | Дата: Четвер, 12.11.2009, 20:22 | Повідомлення # 4 |
Антигерой
| Quote (Delete) Текстом! Какие ссылки blink ну всякое бывает.
Поміж друзів-сам, і без друзів-сам. І життя моє тихий балаган. Все було не те, все було не так, Без ганебних втеч, без гучних атак Бачу давній сон, мрію давню ту Маниш, кличеш, звеш-і уже я йду
|
|
| |
Артем | Дата: П'ятниця, 13.11.2009, 22:56 | Повідомлення # 5 |
Адміністратор
| Quote (Lil) Quote (Delete) Текстом! Какие ссылки blink ну всякое бывает.
|
|
| |
Lil | Дата: Субота, 14.11.2009, 01:15 | Повідомлення # 6 |
Антигерой
| паехал1. По одному про1зведен1ю. шоб не засырать. 1з радаснава. «Той хто…» (тіпа по ТНМК =) ) Той хто народився на різдво, Сказав мені – «Ну що ти Бо?! Де настрій твій святковий? Де радість на день новий?» Я відповідав: «Здорово, Боже! Та щось на свято це не схоже. Насипало мені, як взимку снігу, Купу проблем, під саму стріху. Одна за одною страшні турботи Коли була весна? Коли субота? В клопотах втрачаю відчуття Захавало мене на обід життя...» Відрізав Божечко мені раптово – «Малий, не бійсь - все буде кльово! Мине секунда – мене проблема Працює проста буття схема – Якщо в житті рухаєшся як динамо Проблеми вирішуються так само. Тож не полишай справ на пів-ділі - Твого старання стріли знайдуть цілі!» Отож моя люба малече, слухай Пустивши слину й розвісив вуха: Надійся , Вір, Люби всім серцем. Смакуй життям із сіллю з перцем! 06.01.09
Повідомлення відредагував Lil - Субота, 14.11.2009, 01:16 |
|
| |
Артем | Дата: Неділя, 15.11.2009, 15:45 | Повідомлення # 7 |
Адміністратор
| + 1
|
|
| |
Delete | Дата: Понеділок, 16.11.2009, 00:37 | Повідомлення # 8 |
Модератор
| Quote (Lil) Отож моя люба малече, слухай Пустивши слину й розвісив вуха: Надійся , Вір, Люби всім серцем. Смакуй життям із сіллю з перцем! Маладца! Круто придумал.
Mr. Delete
|
|
| |
Lil | Дата: Понеділок, 16.11.2009, 09:43 | Повідомлення # 9 |
Антигерой
| Овцы правят нами… Иссяк мыслей моих поток Я знаю – Лису съел Колобок Он был не так уж безобиден Звериный нрав не сразу невиден Волк на котлеты отправлен старушке Нынче пир будет в дряблой избушке Мёда с роя украсть мечтал Медведь Так и остался между веток висеть И Зайка жертвой маньяка стал Всех на своем пути Кол убивал Пощады не знала черствая булка В кошмар превратилась лесная прогулка Падшие Волки в шкурах Овечьих Ставят на производство Чудо-печи Плодя все больше злобного Хлеба Не ищи ты спасенья на седьмом небе Там открыт цех производства котлет Готовься – и нам туда куплен билет… 04.09.08 мда.. тут особо не розгон1шся насчет прози, походу сто1т огран1чен1е на 1-н пост 250-300 символов. хотел виложить но сл1шком долго будет :(
|
|
| |
Артем | Дата: Вівторок, 17.11.2009, 00:07 | Повідомлення # 10 |
Адміністратор
| Скільки символів тобі потрібно? Вже читав колись, та все одно круто. Реалії життя якісь)
|
|
| |