Четвер, 28.03.2024, 16:06
Головна
Реєстрація
Вхід
Apoha.Art.City
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
НАЙКРАЩІ

Активісти тут... Шукай своє ім'я!

Наше опитування
З якого ви міста?
Всього відповідей: 331
Погода
Статистика
Яндекс.Метрика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
===
Головна » 2010 » Березень » 20 » ArtCity в дії!
13:34
ArtCity в дії!
  Юні художники міст Апостолове та Зеленодольськ зібралися в РБК (Апостолове) з метою довести - хто ж все ж кращій... Зібрав митців молодіжний сайт Апостолове artcity.ucoz.ua за підтримки відділу культури райдержадміністрації. Трошечки про конкурс тут.

  Хороша погода, чудовий настрій та активна молодь, що ще потрібно для проведення конкурсу? Звичайно ж приміщення, учасники та жюрі=). З приміщенням, люб'язно поділилася школа естетичного виховання Апостолове, більш відома як "художка"=) 
  Всього зібралося понад 30 учасників вище вказаних містечок. Що ж стосується жюрі, то оцінити конкурс завітали Перевертайло Іван Олександрович - відомий художник апостоловського району (хотілося б, одразу ж, подякувати йому за підтримку молодих художників, адже заради конкурсу він подолав чималий шлях), Павлюченко Тетяна Анатолієвна - зав. дитячої бібліотеки м. Зеленодольськ, Гапонов Олексій Григорович - голова правління ДОО "ДАР України", ну і звичайно ж, Ваш покірний слуга Ковальчук Артем Сергійович - представник молодіжного сайту м. Апостолове. Також до складу жюрі увійшли керівники колективів Єгай Олена Сергієвна та Макарова Світлана Вікторівна.

  Півтори години плідної праці учасників змусили членів жюрі оцінювати роботи майже дві години... а подумати було над чим, адже всі учасники просто неперевершені!!! Суперечки привели до наступних результатів: 
 - Перше місце розділили два учасники молодшої та старшої категорії Коцюбан Олена та Пахомов Андрій;
 - Друге місце виборола Суханова Діана;
 - Третє місце заслужив (вже відомий на сайті) Євтушенко Євген!
   

  Всі, абсолютно всі роботи заслуговували на оцінку відмінно, та перемога мала дістатися і справді кращим!!!... Конкурс завершився, а всі учасники мали нагоду поспілкуватися за чашечкою чаю та поділитися враженнями, розповісти про себе і навіть потоваришувати, а це ще раз доводить той факт, що молодь нашого краю може зібратися разом та створити атмосферу відпочинку... активного, цікавого, пізнавального...
   
    
   
Переглядів: 769 | Додав: Артем | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
1 Delete  
0
Подлинная статья))))

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук

Цікаво знати
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

//artcity.ucoz.ua
Друзі сайту

Допоможи сайту

РЕКЛАМА

| Art-m© 2024 | |