Четвер, 28.03.2024, 21:29
Головна
Реєстрація
Вхід
Apoha.Art.City
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
НАЙКРАЩІ

Активісти тут... Шукай своє ім'я!

Наше опитування
Чи допомоіг Вам сайт
Всього відповідей: 53
Погода
Статистика
Яндекс.Метрика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
===
Головна » 2010 » Травень » 9 » Свято 9 травня - День Перемоги
23:55
Свято 9 травня - День Перемоги


Дорогі наші ветерани! Прийміть поздоровлення з великим святом - Днем Перемоги!


Цього дня ми згадуємо полеглих і живих, воїнів і мирних жителів - всіх, завдяки кому була завойована перемога у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 років. Пройшло вже більше 60 років, але події військового часу не забуті - вони живі в спогадах ветеранів, відображені на сторінках книг. Пам'ять про трагічні дні передається з покоління в покоління, і ми повинні її зберегти.

9 Травня - День легендарної перемоги над фашизмом в Другій Світовій війні і День пам'яті загиблих воїнів. Цей День Великої Перемоги святкують не тільки ветерани Великої Вітчизняної війни, але і їх діти, внуки, правнуки.

Історія цього великого свята ще раз нагадає всім нам про героїзм і патріотизм всіх захисників нашої Батьківщини. День Перемоги – це свято на честь всіх тих, хто подарував нам мир на цій землі!

Свято 9 Травня стало священним для кожного з нас. Немає жодної сім'ї, якої б не торкнулося горе. Тисячі воїнів пішли на фронт, тисячі наших земляків працювали в тилу. На захист Вітчизни піднялися всім народом і зуміли відстояти право на мирне життя. Як ми розпорядилися цим головним завоюванням, чи змогли бути гідними Великої Перемоги? Таке питання повинен задати собі кожний. Берегти свою Батьківщину, бути патріотами - саме так учить нас жити старше покоління.

Яким було б наше майбутнє у разі іншого результату війни? Відстояти мир в боротьбі з фашистськими загарбниками вдалося ціною неймовірних зусиль, величезних жертв. Велася боротьба не проти окремої держави або народу, а проти розповсюдження руйнівної людиноненависницької ідеології. Сьогодні, на жаль, можна зустріти її прояви: гірко бачити, коли люди не вчаться у історії.

Тому ми повинні пам'ятати про минуле і дякувати старшому поколінню за Велику Перемогу. Вона сплачена мільйонами життів, сльозами рідних і близьких. Спасибі полеглим і живим. Спасибі і низький уклін всім нашим ветеранам, трудівникам тилу.
З Святом! З святом 9 Травня! Щастя, здоров'я, благополуччя!
Спасибі за мирним небом над нашими головами!
realt.org
Переглядів: 1584 | Додав: Артем | Теги: 9 Мая, день перемоги, 9 Травня, Апостолівський район, Апостолово, Апостоловский район, День Победы, герої | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 2
1 Квітка  
1
Приэднуюсь до вище зазнначених привітань!!!
Зі святом Вас, дорогі ветерани, діти війни, учасники бойових дій, рідні та друзі загиблих солдат!!!
Хотілося б звернутися до молоді та післявоєнного покоління, - "Памятайте про важкі часи для України та Союзних республік, поважайте тих, хто своє життя віддав за наше майбутнє!!! wink wink wink

2 Артем  
0

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук

Цікаво знати
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

//artcity.ucoz.ua
Друзі сайту

Допоможи сайту

РЕКЛАМА

| Art-m© 2024 | |